Bienvenida

"Escritor es quien se gana la vida escribiendo". A mi... solo me gusta escribir, ... necesito escribir. ¿Si me leen? Alguno hay que se aventura. ¿Eres tú uno de ellos?

domingo, 11 de mayo de 2014

TORNAR A LA SELVA NEGRA


Fa 27 anys que vaig fer el meu primer viatge de final de curs, jo en tenia 28. El grup que vaig acompanyar era de 35 alumnes, dos matrimonis i un pare. En aquests 27 anys de mestre, he viscut intensament algun viatge més: un a Holanda, sis a París i tres a Itàlia; he fet, doncs, dotze viatges.
Al sacrifici dels quilòmetres, la distancia, l’esforç, les hores de son i la càrrega de responsabilitat, contraposo l’aprenentatge, l’experiència, l’autonomia i la suficiència personal de cada alumne, lluny de casa i de la gent que, perquè l’estimen, li volen fer la vida el més fàcil possible, i no sempre és el més encertat.



Enguany he recorregut els mateixos paisatges que el primer viatge (vés a saber si no és un senyal i parlo del primer i el darrer?), i he fet memòria d’aquell primer: els mateixos somriures, les mateixes il·lusions, la mateixa màgia … això sí, amb uns quants anys més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario