Bienvenida

"Escritor es quien se gana la vida escribiendo". A mi... solo me gusta escribir, ... necesito escribir. ¿Si me leen? Alguno hay que se aventura. ¿Eres tú uno de ellos?

viernes, 12 de marzo de 2010

QUINITO 2, NOUS CAPÍTOLS

Ja han passat les dues setmanes de rigor, per la qual cosa ja toca regalar-vos un nou capítol de la segona part de Quinito. 


Avui he anat a l'escola Pilar Mestres de la Roca del Valles, una altra vegada el regal del contacte amb els lectors carregats de curiositats. M'ha acompanyat en Miquel Rabert, l'il.lustrador; he de dir que les sortides amb ell es fan més entretingudes i divertides, malgrat que la crisi ens posi cada vegada més difícil la coincidència. Amb l'escola de la Roca ja porto set escoles recorregudes, un grapat d'ulls divertits i curiosos, un grapat de preguntes, de somriures, de boques obertes, sempre atentes, davant la història. Es per a ells, per aquesta mainada il.lusionada, per qui penjo els nous capítols del personatge de Quinito que l'editorial no troba el moment de publicar. Espero que s'assebenti del número de visites que rep el blog, potser així s'adoni que hi ha mainada interessada en saber com continuen les aventures del nen entremaliat.


Amb el nou capitol de Quinito, també us penjo un capítol nou (el capítol 9) de Pèsols, la novel.la per entregues que us faig arribar des que vaig començar amb el blog.
Ja que aquesta setmana ens ha nevat a tots, les fotografies que acompanyen l'entrada no podien ser d'altra cosa que de neu.

Espero que en gaudiu i, com sempre us dic, gràcies per llegir-me.

5 comentarios:

  1. Hola, m'agrada molt que en Quinito, en Joaquim Haro, tingui un bloc. m Perquè mai els autors que havien vingut a la meva escola,Ceip Pilar Mestres, tenien un bloc.M'grada perquè ens pots explicar més coses,hi han poemes, la segona part del Quinito.
    Laura. 12-3-10

    ResponderEliminar
  2. Hola,
    sóc en Biel de 5èC de l'escola Pilar Mestres.
    M'ha agradat molt la visita que ens has fet, ha estat molt entretinguda i a més a més que l'il.lustrador també s'hagi pogut presentar ha sigut la "bomba".Segúr que les tècniques que has explicat per fer redaccions ens serviran de molt.El blog també ens informa sobre el llibre i els teus "hobbyes"(escriure, caminar, fotografiar...).
    M'estic llegit la segona part del llibre i està molt interessant.
    Animo a l'editorial a que et publiqui la segona part del Quinito i no et facin esperar més.
    Adéu i fins una altre.

    ResponderEliminar
  3. Ostres Quim!
    Ha ser molt motivador veure com alumnes, de les escoles on vas a fer les visites, segueixin el teu bloc.

    ResponderEliminar
  4. Hola Joaquim Haro, sóc la Mónica, de l'Escola Aloma i ara m'estava llegint Quinito la segona part. Sort, vull que t'el publiquin, i que sortí bé al vendre'l que si no...

    Records de l'Escola Aloma, alumnes de sisè.

    ResponderEliminar
  5. Hola Joaquim Haro ens va agradar molt que vinguesis a la nostra escola CEIP Mestres Montaña de Granollers. El dia 8.4.2010

    ResponderEliminar