Bienvenida

"Escritor es quien se gana la vida escribiendo". A mi... solo me gusta escribir, ... necesito escribir. ¿Si me leen? Alguno hay que se aventura. ¿Eres tú uno de ellos?

domingo, 18 de octubre de 2015

POBLE EN LÍNIES

POBLE EN LÍNIES:
Després de mesos de feina, i aproximadament un any de fer-lo voltar inútilment, he pres la decisió d’autoeditar el meu segon llibre de poemes. D’aquí a tres setmanes tindré ja a les mans un nou poemari titulat POBLE EN LÍNIES; l’he subtitulat POEMARI PER A TORDERA.
En un exercici de fantasia i il·lusió, he llegit les mans del meu poble. He cercat carrers i camins de la nostra vila que han fet de línies majors i línies menors de l’antiga quiromància; i llegint aquestes “línies”, he mirat de dibuixar la personalitat del nostre poble i de la seva gent. Ens ho podem creure, o senzillament… somriure escèptics.
Us deixo un fragment del poema XXI
[…]
i... ens ho podem creure
i deixar que els seus significats
ens mullin com pluja lenta de tardor;
o somriure, incrèduls,
deixant que l’aigua corri avall,
com tempesta d’estiu,
que aixeca l’olor de terra molla
tan bon punt el sol comença
a eixugar els bassals.

[…]

2 comentarios:

  1. Bona nit Quim !
    Que els teus esforços tinguin resultats . Els nostres millors desitjos.
    Abraçades grans.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L'esforç forma part de la vida que sense no té sentit. Però, sovint, l'esforç necessita recolzar-se en el reconeixement, és aleshores quan es taca el cercle. Sort en tinc de vosaltres, la meva gent, per tancar aquest cercle particular.

      Eliminar