Bienvenida

"Escritor es quien se gana la vida escribiendo". A mi... solo me gusta escribir, ... necesito escribir. ¿Si me leen? Alguno hay que se aventura. ¿Eres tú uno de ellos?

jueves, 2 de febrero de 2012

PAIS DE PA SUCAT AMB OLI

No entenc perquè avui no faig classes, de veritat que no ho entenc. Han caigut tres flocs de neu (perquè just podria dir quatre); els carrers són nets, sense complicacions; tothom preparat i alerta i... es tanquen les escoles, la univertitat i el país es paralitza fent una sardana al voltant d'un esquifit ninot de neu. 
Però, què ens passa? No quedava clar que ens haviem d'aixecar ben d'hora ben d'hora i treballar molt per aconseguir fites sublims? 
Suposo que davant el ridícul del tripartit fa un parell d'anys davant d'una nevada més real, aquest nostre govern convergentpepero ha escollit la via de: 
"Millor pecar d'exagerats que fer el ridícul com la gent d'en Montilla. Escolta tu, Felip Puig, saps una cosa?  Millor m'ho tanques tot i demà serà un altre dia!"
Ens llevem ben d'hora ben d'hora per fer un pipi i tornar al llit, que la fred empeny i el país es pot esperar.
És clar, som un país de pa sucat amb oli.


2 comentarios:

  1. No estic gaire a favor dels polítics però, si fan perquè fan i si no fan perquè no fan...Quim, nunca llueve a gusto de todos...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No et trec raó, fins i tot estic prou d'acord amb el que dius, però... ahir em va molestar escoltar com una altra vegada als mestres se'ns criticava perquè "teniem poques ganes de treballar". Quan la majoria estavem al peu del canó fins que "l'autoritat (léase políticos) " ens va demanar que tanquessim l'escola alhora que nosaltres vèiem el sol.

      Eliminar