Bienvenida

"Escritor es quien se gana la vida escribiendo". A mi... solo me gusta escribir, ... necesito escribir. ¿Si me leen? Alguno hay que se aventura. ¿Eres tú uno de ellos?

sábado, 1 de marzo de 2014

FRASE CÉLEBRE (del 1 al 8 de marzo)




"Cuatro cosas no pueden ser escondidas durante largo tiempo: la pobreza, la riqueza, la ciencia y la estupidez."


Averroes

3 comentarios:

  1. Bones Quim, et deixo l´enllaç d´un blog que crec que et pot interessar, i del qual ens agradaria que hi col.laboressis, si ho creus oportú i de la manera que creguessis convenient!! Em dic José María i soc un gironí fill de salobreñeros que actualment viu i treballa a Granada. Bé, només que espero que t´agradi el blog! I felicitats pel teu "Cuna de amargo azúcar". Em va encantar!! Ah, l´enllaç!!jeje!! patrimoniobajoguadalfeo.blogspot.com Salutacions!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Jóse!
      He passat d'esquitllada pel blog que em suggereixes i he sentit una especial emoció, entre d'altres coses, perquè tot allò que fa referència a aquell racó de món m'emociona. Prometo entretenir-me i llegir-ho amb molta més atenció. Si tinc l'ocasió hi participaré encantat. Gràcies pels teus comentaris a "Cuna". DE fet és un llibre que m'ha donat moltes satisfaccions emocionals (que no de vendes, tot s'ha de dir). Però, que som nosaltres sinó emocions?
      Una salutació cordial!

      Eliminar
    2. Gràcies, Quim, per l´atenció! I, com et deia, el blog sempre el tindràs obert a tota mena de col.laboració que creguis oportuna i quan ho consideris. És una petita aventura personal que no se com sortirà, tot i que intentaré que el patrimoni d´aquest racó pugui, almenys ser exposat i conegut. El "Cuna de amargo azúcar" el vaig veure un dia de reüll "a ca Paquito Franco" i de seguida em va cridar l´atenció. Tant que me´l vaig llegir d´una tirada. I de fet no he parat de recomanar-lo. I sí, som emocions, si no, moltes coses no s´explicarien! jeje!! Bé, una abraçada!! Salaam!

      Eliminar