Bienvenida

"Escritor es quien se gana la vida escribiendo". A mi... solo me gusta escribir, ... necesito escribir. ¿Si me leen? Alguno hay que se aventura. ¿Eres tú uno de ellos?

viernes, 13 de enero de 2012

UN DESTÍ ATRAPANT EL DARRER VAGÓ

El proper 10 de febrer (en dues sessions, a les 6 i a les 9) representarem al teatre Clavé l'obra de teatre: UN DESTÍ ATRAPANT EL DARRER VAGÓ. Aquesta obra la vaig escriure, sota inspiració de la poesia d'en Joan Margarit (del llibre "Càlcul d'estructures), per la jornada poètica multidisciplinar de "LA MIRADA DEL POETA 2011". La gent gran de l'Esplai han dut a terme la gravació per fer-ne una radionovel·la i els alumnes de quart d'ESO de l'escola Brianxa la posarem (això intentarem) en escena al teatre Clavé.
El procés ha estat lent, pràcticament portem treballant-hi un any. Agraïm la col·laboració del Departament de Català, amb la Núria Ferrer al capdavant, i del Departament de Plàstica, amb la pinzellada sempre artística d'en Màssimo Cova i els alumnes de segon d'ESO.
Si voleu aconseguir entrades per veure l'obra no espereu el dia de la representació, caldrà dirigir-se a qualsevol alumne de l'aula de quart d'ESO.
No us ho perdeu, l'esforç que hi han posat els alumnes paga molt la pena.

No hay comentarios:

Publicar un comentario