Bienvenida

"Escritor es quien se gana la vida escribiendo". A mi... solo me gusta escribir, ... necesito escribir. ¿Si me leen? Alguno hay que se aventura. ¿Eres tú uno de ellos?

sábado, 9 de febrero de 2013

POEMA XIV (a la meva llibreta)

Una tarda de tempesta, admirat de la força de la natura i sense rumiar-m'ho massa, agafo el cotxe i m'acosto fins a la platja. Des d'allà i sense sortir del cotxe, escric ... a la meva llibreta.

Amb rinxols de blanca escuma
l'aigua fa cal·ligrafia
de rodona absència;
les lletres s'escriuen , una a una,
en calma de tarda solitària
i reflexió.

No, no hi ha excusa,
tot esdevé sol, i els versos
venen, tranquils i pausats,
amb el fons de la pluja, ara menuda,
que rellisca vidre a vall,
resseguint les mateixes lletres
que, al fons i entre grisos,
dibuixa l'aigua.

2 comentarios:

  1. Hola Quim !
    No volia escriure cap comentari aquest cop, per deixar lloc a altres opinions, però quan et llegeixo, hi ha quelcom que hem transporta a fer-ho...perdonem si hem faig pesada.
    En mig de la tempesta ets capaç de transformar el moment en una tarda de calma a on “tot esdevé sol” com la mateixa vida. Aquesta vida que ens porta moments i vivències inesperades, que a vegades son com tempestes en el nostre interior, que ens provoquen parlar i actuar amb el cor abans que amb el pensament però que a poc a poc anem calmant i reflexionant com la teva tarda “on tot esdevé sol...”
    Quim espero amb ganes cada setmana el teu escrit, gracies per compartir el teu do .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A la rauxa de la tempesta s'oposa la calma de l'esperit que, admirat de la força de la natura, es deixa acaronar per la pluja menuda al mateix temps que escriu, sense massa consciència, què li dicten els elements. No hi ha cap més secret.
      Gràcies per llegir-me (ja trobava a faltar el teu comentari!!).

      Eliminar