Bienvenida

"Escritor es quien se gana la vida escribiendo". A mi... solo me gusta escribir, ... necesito escribir. ¿Si me leen? Alguno hay que se aventura. ¿Eres tú uno de ellos?

jueves, 17 de febrero de 2011

LA VANGUÀRDIA ?


NOTÍCIA, PUBLICITAT, O UNA MANERA MÉS DE FER DINERS APROFITANT L’INNOCÈNCIA?



Conquerir un castell, jugar-se la vida pel seu senyor, posar la vida al taulell de joc on es belluguen ansioses les aspiracions de diferents monarquies... i, com a premi, un títol nobiliari beneït per l’església i acollit a l’ombra del tro i la corona.
Malgrat tot, a mesura que desapareixen les oportunitats de beneir nous títols, marquesats, comptats o baronies, la nova burgesia (sempre el diner) arriba als títols posant al taulell de joc els seus diners. Ja ho deia Góngora al paradís del Barroc: “Escudos pintan escudos”.



Hem rebut una curiosa trucada a l'escola d’un diari de renom, seriós i considerat, que ens proposa aparèixer en unes pàgines afortunades que corresponen (segons ells) a un selecte grup d’escoles privades i concertades. Quins mèrits són necessaris?, Quin castell hem de conquerir? On hem de lluitar i posar a prova el nostre valor? Com hem demostrar fidelitats i dedicacions? A quin “rei” de l’educació hem de servir per merèixer aquest títol "dins les millors escoles de Catalunya"?
Tranquils, no hi ha guerres ni proves d’honor o valor; seguint l’estil Barroc, tot és qüestió de diners, no hi ha res millor que posar en joc els “escudos”.
Mitja pàgina: 2300+IVA  i pàgina sencera 3990+IVA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario