Bienvenida

"Escritor es quien se gana la vida escribiendo". A mi... solo me gusta escribir, ... necesito escribir. ¿Si me leen? Alguno hay que se aventura. ¿Eres tú uno de ellos?

lunes, 12 de agosto de 2013

CALENDARI A MIQUES, L'AUDIOVISUAL

Aquí us deixo l'audiovisual que, des de la Biblioteca de Tordera (la Patrícia, que és una artista), ha fet sobre el recital del dia 24 de juliol.



Encara amb la mel de la música, un lleu murmuri d'aigua i la llum de les imatges, he sentit a la meva pell una altra vegada l'emoció, com el frec de l'aire. Patrícia, moltes, moltíssimes gràcies, no només per la feina (la feinada) sinó també per la sensibilitat amb la qual l'has fet; també moltes gràcies per utilitzar els meus texts, és una manera que es mantinguin vius, agafats ben forts a les imatges.

Ha estat un privilegi poder participar en aquest recital, on la paraula demana permís a la música per conjuntar amb el gest una mena de màgia que ho amara tot.


Sí, a Tordera, i la gent de Tordera, també fem coses capaces de sacsejar l'ànima.


2 comentarios:

  1. Hola Quim ¡
    He vist el teu vídeo de” calendari a miques” es engrescador el fet que uns poemes escrits poc a poc en el dia a dia hagin estat una excusa perfecta per poder crear uns moments tan màgics amb la col•laboració de tanta gent, fins i tot la lluna va venir.
    Quim, felicitats a totes les persones que et van acompanyar i van fer possible juntament amb la teva creativitat fer aquest muntatge preciós.
    Una abraçada gran.

    ResponderEliminar
  2. Gràcies per visionar-ho i gràcies per sentir-ho. Malgrat que sempre hi ha cadires buides (les circumstàncies fan que s'omplin o no) la gent que hi mancava també estava al meu costat, empenyent-me a la lectura emocionada.
    Una abraçada.

    ResponderEliminar