Bienvenida

"Escritor es quien se gana la vida escribiendo". A mi... solo me gusta escribir, ... necesito escribir. ¿Si me leen? Alguno hay que se aventura. ¿Eres tú uno de ellos?

lunes, 27 de enero de 2014

TEATRE

Un any més, els alumnes de quart d'ESO posen fi a un projecte de dos anys: la nostra obra de teatre. Sóc tutor de les aules de tercer i quart d'ESO, amb la següent mecànica: els agafo a tercer i els deixo a quart. Quan cursen tercer escric una obra de teatre pels alumnes adaptant els papers a l'aula, el tema sempre és el meu poble, Tordera, i el seu tarannà; sempre intento parlar d'algun costum o d'alguna curiositat ja desada per poder-la recuperar. Deia que escric mentre cursen tercer, i comparteixo amb ells el procés i evolució de l'obra; reparteixo els papers a final de curs de tercer després d'un "casting" exigent; i els dono el "libreto" per tal que comencin a preparar l'obra durant l'estiu. Comencem els assajos al setembre en hores extraescolars i estrenem pel febrer: el cercle s'ha tancat.
Us presento el cartell de l'obra d'enguany (i amb aquesta ja en van quatre). Espero veure-us a les butaques del Clavé. Fins el divendres 7 de febrer!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario