Bienvenida

"Escritor es quien se gana la vida escribiendo". A mi... solo me gusta escribir, ... necesito escribir. ¿Si me leen? Alguno hay que se aventura. ¿Eres tú uno de ellos?

viernes, 31 de enero de 2014

VISITES A LES ESCOLES



Com en els darrers 10 anys, ja estem programant les visites a les escoles que llegeixen els meus llibres. Sé del cert que hi ha alumnes, lectors, que visiten aquest blog tot cercant informació sobre l'autor de "Quinito" i "Escales de Cargol"; des d'aquí una salutació per tots ells. Heu de saber que per mi és un plaer venir-vos a veure i que m'agradarà molt respondre a totes les vostres preguntes i satisfer les vostres curiositats.

Apa, ens veiem d'aquí a res!

Quim Haro.

2 comentarios:

  1. Grup sisè Escola Joan Maragall11 de febrero de 2014, 10:06

    Hola, Quim
    Som el grup de sisè de l'escola Joan Maragall de L'Hospitalet. Ens ha dit el Llagaram, el drac de la biblioteca de la nostra escola, que ens vindràs a visitar el dia vint-i-cinc d'abril .
    Estem llegint el llibre "Quinito..., quin curs el teu!". A més a més, avui hem visitat el teu blog i estem molt il·lusionats.
    Et prepararem una bona rebuda!!!!!
    Una abraçada ;)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Caram amb el Llagaram! Si que se n'assabenta de coses! Doncs sí, tot just enllestit Sant Jordi us vinc a veure, i ja en tinc ganes! Segur que m'agradarà molt. Apa, fins el dia 25!!!!

      Eliminar