Bienvenida

"Escritor es quien se gana la vida escribiendo". A mi... solo me gusta escribir, ... necesito escribir. ¿Si me leen? Alguno hay que se aventura. ¿Eres tú uno de ellos?

viernes, 15 de enero de 2010

QUINITO, SEGONA PART

"Quinito, quin curs el teu", la meva primera novela, va veure la llum el mes de març de 2003. Afortunadament enllesteix la seva cinquena edició amb la secreta esperança de la continuació. 


Sortia el mes de març i aquell abril ja visitava una escola, el CEIP Santromà, de Llinàrs del Vallès. Sortosament, a aquella primera escola han seguit un bon grapat cada curs, des de Camprodón a Barcelona, passant per Olot, Girona, Lleida o Andorra. 
Des del primer contacte amb els lectors, és a dir amb la mainada, la pregunta ha estat constant: "hi haurà una segona part?
Repetida aquesta pregunta arreu per on anava amb la novel.la com excusa, ja a finals de 2004 hem vaig posar a escriure-la. Malauradament, el caprici editorial no ha vist amb bons ulls la publicació d'aquesta segona part. Ara, amb el blog com a balcó, em proposo satisfer la curiositat dels milers de lectors que, curiosos, esperen saber com continuen les aventures del personatge de Quinito. 
Per tal de no fer-me pesat, us faré arribar la novel.la per capítols, aproximadament un cada mes. Les fotografies que acompanyaran l'avís de publicació dels capítols nous seran fotografies dels espais per on, ja fa força anys, es passejava un nen amb moltes ganes de jugar.

(Fotografía d'en Jordi Pérez)

4 comentarios:

  1. Aver si avisas en clase, que quiero leer la segunfa parte!!

    ResponderEliminar
  2. Per fi la segona part!!!!, encara que sigui per un mitjà diferent al que esperaves. Gracies!!!

    ResponderEliminar
  3. Hola Quim,t'escric des de l'escola Salvador Sanromà. Primer donar-te les gràcies per la teva visita, va estar molt bé i als alumnes els hi va agradar molt. Segon comunicar-te que estem intentant accedir al capítol 1 de la segona part de'n Quinito però salta a una pàgina de google i no el podem llegir...ja ens diràs com ho podem fer.
    Moltes gràcies

    ResponderEliminar
  4. Hola companys de l'escola Salvador Sanromà. Sento el mal funcionament dels enllaços d'aquest blog, tot just estic aprenent. He intentat arreglar el problema que impedia el vostre accés (i el de qualsevol lector); a veure si ara funciona. Si no us va, m'ho torneu a dir que insistirem. Gràcies.
    Quim

    ResponderEliminar