Bienvenida

"Escritor es quien se gana la vida escribiendo". A mi... solo me gusta escribir, ... necesito escribir. ¿Si me leen? Alguno hay que se aventura. ¿Eres tú uno de ellos?

viernes, 29 de enero de 2010

QUINITO, SEGONA PART

 Després de dues setmanes i alguna variació en el format, us presento el segon capítol de la segona part d'en Quinito. Poc a poc el personatge pren forma, no només entre les paraules del text, sinó a la imaginació dels lectors. 
Per ilustrar aquesta entrada us ensenyo una foto d'una de les visites que vaig fer el curs passat a una escola on, entusiasmats com sempre, la mainada pregunta i pregunta curiositats sobre el personatge i la seva increible realitat.
També penjo al blog una fotografia que el meu amic Jordi Pérez va fer al dipòsit d'aigua de la fàbrica Fibracolor, al camí vora el riu Tordera, paisatge de moltes de les aventures del personatge.


Recordad que en el enlace de NOVELAS POR ENTREGAS, otro personaje, el de GUISANTES TIERNOS A LA FRANCESA (PÈSOLS TENDRES A LA FRANCESA per la versió catalana) vive un montón de aventuras en el hotel donde trabaja durante un verano de emociones intensas.

Recordad: ¡haced buen uso de mis novelas!
 

1 comentario:

  1. Qué recuerdos ese caminito!!!! Ya se me había olvidado que existió!! Gracias Quim por ponerla y hacer que rememore tiempos pasados!!!Un beso

    ResponderEliminar